OMG Interiors – Meriam Sheer

"Laten we de wereld om jou heen mooier maken." 

OMG Interiors by Meriam Sheer is een interior design studio, met zowel internationale klanten als klanten in heel Nederland. Wij ontwerpen vanuit Utrecht voor zowel de consumenten als voor de zakelijke markt.

Onze klanten zijn ons anker voor het creëren van comfortabele, luxe en vooral mooie interieurs. Wij beginnen elk project met nadenken over hoe de ruimte wordt gebruikt. Samen met onze klanten werken we aan een persoonlijk, uitnodigend interieur dat tijdloos is en niet afhankelijk van trends. 

OMG Interiors gelooft dat luxe niet duur hoeft te zijn. Meriam ontwerpt interieurs die een betoverende en stimulerende achtergrond vormen voor het dagelijkse leven van haar klanten. OMG houdt van de natuurlijke spanning tussen een bijzonder, fantasievol en speels interieur dat tegelijkertijd comfortabel en praktisch is voor haar gebruikers. 

Meriam gelooft dat een goed interieur een afspiegeling is van de bewoners, van de reizen die ze hebben gemaakt, de dingen waar ze van houden en inspireren. Haar aanpak kenmerkt zich door een doordachte, persoonlijke en intuïtieve werkwijze met aandacht voor detail. OMG Interiors creëert kleurrijke, uitgesproken interieurs, die toch tijdloos zijn. Met haar uitgebreide en diepgewortelde kennis van stoffen en materialen combineert Meriam moeiteloos verschillende materialen en dessins tot een coherent interieur. OMG gelooft in duurzaamheid en adviseert te werken met duurzame merken zoals LAB PAINT, kwalitatief goede stoffen en materialen en wisselt dat af met vintage items tot een betaalbaar en persoonlijk interieur.