NMBR7 – Christine den Hartog

NMBR 7 is een Rotterdamse studio voor Interieurontwerp en wij ontwerpen zowel particuliere als zakelijke interieurs.

Onze kijk op interieur, vormgeving en kleur voegen we samen met jullie wensen. Daarmee gaan we van jullie interieur een mooi, eigentijds en vernieuwend plaatje maken. En we maken er, met een uitgebreid interieurontwerp, vooral één geheel van. We werken graag met 3D uitwerkingen zodat je gelijk een goed beeld hebt van het resultaat wat behaald kan worden.

Onze toegevoegde waarde? NMBR 7 geeft concreet advies. Gaat uit van een tijdloos en modern basisinterieur. En voegt creativiteit, een actueel kleurbeeld en een tikje humor toe. Hierbij maken we gebruik maken van mooi vormgegeven meubels, stoffen en accessoires. En daarbij, een interieur moet ook gewoon functioneel zijn. Stoelen moeten lekker zitten, een eettafel voldoende ruimte bieden, etc.

Iedere woonwens is uniek en dus tref je bij ons geen standaardpakketten aan. Je ontvangt een maatwerk offerte gebaseerd op de woonwensen en de ruimte(s).

Christine: ‘Als gecertificeerd en onafhankelijk Interieurontwerper geniet ik er dagelijks van om mensen te helpen hun huis tot een droomplek te maken. Ik heb een passie voor mooie lichte interieurs, kleur in interieur, meubels met Scandinavische vormgeving en bijzondere woonaccessoires. En deze passie deel ik graag met anderen in mijn ontwerpen en mijn adviezen. Een huis een persoonlijke touch meegeven waarin de bewoners zich herkennen en thuis voelen is het leukste wat er is. Ook geïnspireerd en zin in een nieuw interieur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op christine@nmbr7.nl

website: www.nmbr7.nl
Instagram: https://www.instagram.com/christine_nmbr7/