Interiorlab – Aniek Feenstra

Hi! Ik ben Aniek Feenstra, interieurontwerper bij mijn eigen bedrijf Interiorlab. Interiorlab ontwerpt en realiseert interieurs op maat, interieurs die iets unieks uitstralen, iets eigens. Jouw wensen staan hierbij centraal. Samen creëren we een plek die voelt als thuis, met een perfecte balans tussen design en functionaliteit. Samen met fijne leveranciers zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is, net als de kwaliteit van het materiaal en de service. 

Interiorlab neemt de tijd voor jouw interieur, begeleidt en adviseert je. Of je nu op zoek bent naar een interieurontwerp, inrichting of volledige restyling van jouw woonhuis of kantoor. De keuze voor het juiste materiaal, het maken van een lichtplan en de technische invulling van het ontwerp zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden.
Interiorlab is sterk in totaalconcepten. Dat betekent dat in een ontwerp voor de leefverdieping alle elementen worden meegenomen. Allereerst gaan we gezamenlijk nadenken over de sfeer en wordt een mood board gemaakt. Daarna zal er een ontwerp worden getekend en indien gewenst verder uitgewerkt in 3D. Het resultaat is een goed doordacht en creatief ontwerp, dat meteen uitgevoerd kan worden door jezelf of door Interiorlab.

De verdere inhoud kom ik graag mondeling toelichten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem alvast een kijkje op mijn website: www.interiorlab.nl
Hartelijke groet,
Aniek