Ontwerpstudio KELLY – Kelly Olman

Is je woning, kantoor of winkel toe aan een opfrisbeurt? Of mag het van jou helemaal anders? Ontwerpstudio KELLY helpt je hier graag bij. Met het oog voor de toekomst realiseer ik een ruimte die aan al je wensen voldoet!

Waarom verdient jouw ruimte een make-over?

Klanten zijn eerder geneigd iets te kopen als zij zich op hun gemak voelen in een winkel, medewerkers zijn creatiever en productiever als de werkomgeving hen daarin stimuleert en van een slaapkamer die een optimale nachtrust bevorderd, worden we een stuk energieker wakker. Allemaal zaken waar interieur en de inrichting een grote invloed op kunnen hebben.

Ontwerpstudio KELLY gelooft in duurzaamheid en heeft daarom voor een eigen LAB ECO Paint collectie van Vestingh gekozen. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit van de verf, maar ook vanwege de goede toepasbaarheid in o.a. keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen vanwege de veilige samenstelling en de aandacht die aan het milieu besteed wordt tijdens de productie. Goed voor mens en natuur!

Hoe pakken we dit aan?

We beginnen met een intake. Het liefst op locatie, zodat we gelijk kunnen kijken naar de ruimte en behoeften. Vervolgens maak ik een advies op maat. Dit interieuradvies kan o.a. bestaan uit een moodboard, kleuradvies, 2D indelingsplan, 3D ontwerp, shoppinglist en/of presentatie. Jij houdt je lekker bezig met de dingen die je leukt vindt. Is stylen daar niet een van? Ook dat kan Ontwerpstudio KELLY verzorgen.

Naast de standaard pakketten (want dat maakt kiezen net even makkelijker..) is er volop ruimte voor maatwerk, want geen opdracht is hetzelfde. Dus laat jouw wens zich niet vangen in een van de aangeboden pakketten? Niet getreurd, want dan stellen we met elkaar een eigen pakket samen. Naast inhoudelijk advies, kan ik bijvoorbeeld ook de coördinatie van een bouw-/interieurproject verzorgen.

En nu?

Neem gerust eens contact op, zodat we het kunnen hebben over wat ik voor jou kan betekenen. Wil je gewoon lekker (kleur)inspiratie opdoen? Volg mij dan op Instagram @OntwerpstudioKELLY

Wie weet tot snel!

Kelly Olman 
OntwerpstudioKELLY

 T: 06 50613524
M: info@ontwerpstudiokelly.nl
W: www.ontwerpstudiokelly.nl