Elvire Interior Design – Elvire Rombouts

  • “Leuk al die dure designmeubels, maar waar halen we de sfeer nu vandaan?”.
  • “Ons huis lijkt wel een optelling van jarenlange aankopen van meubels die eigenlijk niet echt met elkaar lijken te matchen”.
  • “Die pracht eettafel is eigenlijk net te klein voor de ruimte en ons gezin. En dat kookeiland veel te groot”.
  • “Hoezo is kleur RAL 9010 in veel gevallen niet de meest optimale kleur? Dat is toch de standaardkleur wit en heel neutraal?”
  • Zoveel keus qua verlichting, we komen uit frustratie gewoon niet verder dan dat peertje”.

Je weet wat je mooi vindt, maar je hebt geen tijd of inspiratie om te zorgen dat je interieur helemaal aansluit bij jouw lifestyle of om er een sfeervolle eenheid van te maken. Graag help ik je bij het ontwerpen van een stijlvol en bijzonder interieur, waar je trots op mag zijn en waar het iedere keer weer fijn thuiskomen of werken is.

Wat mijn werkwijze kenmerkt? Ik ben recht door zee, hands on, heb oog voor detail, houd niet van middelmatigheid en ben in voor een grap.

Amsterdam was ruim 20 jaar mijn woonplaats. Tegenwoordig woon ik in Hilversum in een fijn 'grote mensen huis' met mijn man en drie draakjes. Ik word geïnspireerd door oude steden met kleine straatjes, bijzondere boetiekjes, hippe restaurants, kleurrijke markten al dan niet in verre zonnige landen. En zoals een goed Indo betaamt, houd ik van lekker eten. Liefst met veel familie en vrienden aan een grote tafel.

Ik neem je mee in het proces, trechter de mogelijkheden en inspireer je met mooie en praktische oplossingen voor in je particuliere of zakelijke interieur. Mijn kracht ligt in het achterhalen van de kern van jouw of jullie smaak, ook als die heel verschillend is of de kern van jouw merk, en ik daag je uit met verrassende/originele opties.

Het advies kan in de vorm van een half uur sparren tot een full service ontzorgde verbouwing. Of van een kleuradvies tot een compleet ingerichte ruimte met lichtplan.

Zelf ben ik te vinden op Linkedin, Instagram en Pinterest of mijn website www.elvire-interiordesign.nl

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. En leuk als je me volgt via de social media.

Elvire Rombouts