Eden Interieur: passie voor interieur! – Minke Scherrenburg - Van Eden

Thuis! Voor iedereen geldt dat ‘thuis’ een plek moet zijn waar je gelukkig bent, waar je graag komt als je bent weggeweest en waar jij jezelf kan zijn. Natuurlijk zijn dierbaren met wie je samenwoont de belangrijkste factor maar dan nog en ook als je alleen bent, is het fijn als jouw interieur voelt als een warme deken.

Natuurlijk geldt hetzelfde voor je werkomgeving. Als dat op een kantoor of in een praktijk is waar jij vele uren doorbrengt en wellicht mensen ontvangt dan moet ook die omgeving passen als een jas.

Eden Interieur is al 10 jaar gespecialiseerd in interieur- en verfadvies. Vele mooie projecten hebben wij al mogen realiseren zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij Eden Interieur ook terecht voor verkoopstyling, raambekleding, meubelstoffering en… timmerwerk op maat!

Na 10 jaar verf verkopen in kleuren die een ander bedacht heeft wilden wij graag onze eigen “kleurenlijn”. Door fantastische samenwerking met De Vestingh is dat nu een feit! Wij zijn er erg trots op! In ons eigen huis hebben wij al meer dan 15 jaar dezelfde kleur in de woonkamer want wat goed is, is goed! Door onze jarenlange ervaring voelen wij als geen ander aan wat bij onze klant past, wij hebben daarom niet alleen trendy kleuren gekozen maar zeker ook tijdloze tinten die niet snel vervelen.

Op afspraak bent u van harte welkom bij ons in De Klomp of komen wij graag bij u. U kunt ons uiteraard op social media vinden en wij nodigen u uit om onze nieuwe website te bekijken, www.edeninterieur.nl

Tot gauw!

Minke Scherrenburg – Van Eden