Denise Hofman – Ontwerpstudio DH

Ontwerpstudio DH is opgericht door mij, Denise Hofman, in 2017. Ik ben een creatieve duizendpoot, werkzaam als interieurontwerper en grafisch ontwerper. De twee verschillende ontwerp vormen vullen elkaar aan, naast dat het spannende contrasten creëert. Door een opdracht vanuit een breed perspectief te benaderen, kan ontwerpstudio DH een totaalpakket aanbieden aan haar klanten. 


Elke (interieur)opdracht bekijk ik anders en ik vind het belangrijk om me te kunnen verplaatsen in de klant. Of dit nou is bij een kleuradvies, lichtplan of een totaaladvies, dat maakt niet uit. Veel mensen worstelen met het interieur, en ik probeer naast het maken van het ontwerp ook het huis meer persoonlijkheid te geven, keuzestress te verminderen door met u mee te denken en het assortiment op de wensen aan te passen. Belangrijkste is om van het huis jouw thuis te maken. 


Ik kan je helpen d.m.v. verschillende adviezen: 

  • Totaal ontwerp (voor één of meerdere ruimtes)
  • Interieuradvies aan huis - voor een aantal vragen die ik een advies aan huis beantwoord kunnen worden 
  • Kleuradvies 
  • Lichtadvies 
  • Indelingsplan 
  • Online interieuradvies 

Heb je interesse? Neem dan contact met met op door te mailen naar info@ontwerpstudiodh.com. Samen kunnen we dan kijken naar een passend advies bij jouw situatie en wensen. 
 
www.ontwerpstudiodh.com 
Instagram: @ontwerpstudiodh