BØH Interieur – Bo Pauwelsen

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen, of meer kleur in huis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een persoonlijk interieuradvies.

Je weet vaak wel wat je ongeveer wilt en mooi vindt, maar het samenvoegen tot een compleet plan… daar loop je vast. Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken.

Als jouw persoonlijkheid terugkomt in het interieur, dan is mijn missie geslaagd. Persoonlijker kun je het niet krijgen!

Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze of mijn portfolio? Neem dan gerust contact met me op.

Creatieve groet,
Bo Pauwelsen
Interieurontwerpster en stylist BØH Interieur
 
www.boh-interieur.nl