Studio Lieneke – Lieneke van Laar

Ik geef je graag een persoonlijk advies op maat, helemaal afgestemd op jouw woonwensen. Mijn doel is een fijne sfeer te creëren die past bij de ruimte en waarin jij je thuis voelt.  

Met Studio Lieneke wil ik je graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte.  Met veel enthousiasme en oog voor detail maak ik graag een interieuradvies dat past als een jas en waarin jij je thuis voelt! Ik bied verschillende pakketten aan, die je eventueel kunt aanvullen met losse modules, zoals een lichtplan of de raambekleding. Natuurlijk is een maatwerk-pakket ook mogelijk, ik denk graag met je mee in creatieve oplossingen en sfeervolle details voor een persoonlijk interieur!

Waarom Studio Lieneke?  

  • Dé onafhankelijke interieurstylist van Kampen en omgeving;
  • Jouw input staat centraal en is mijn inspiratiebron;
  • Creatieve en optimale oplossingen voor al je interieurvragen;
  • Altijd een interieur dat bij je past;
  • Ik laat je zien wat kleur kan doen;
  • Out of the box ontwerpen voor het WOW effect bij jou thuis!

Over mij

 

Ik ben Lieneke van Laar en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in de mooie Hanzestad Kampen. Ik hou van een knus thuis; fijn thuis op de bank even uitrusten van de dag, maar al gauw vlieg ik er van af om mijn interieur weer helemaal op de kop te zetten! Heerlijk alles restylen, afgedankte meubels een nieuw leven geven of nieuwe accessoires een mooie plek. Je kunt me niet blijer maken! 

Ik hou van alle seizoenen, maar de lente en de zomer blijven toch mijn favoriet. In de zomer mag ik graag buiten in onze mooie tuin genieten van onze spelende kids, en als het even kan blader ik door allerlei leuke woonmagazines voor inspiratie en het volgen van de nieuwste trends.  

De basis voor mijn ondernemerschap ligt bij het volgen van de HBO opleiding Commerciële Economie. Mijn passie voor interieurs, toffe items en creatief bezig zijn, was mijn grote drijfveer om een opleiding te volgen voor interieurontwerp - en styling en vervolgens te starten met mijn eigen onderneming, een droom die uitkwam! Het ondernemerschap biedt mij de vrijheid waar ik heel gelukkig van word en ik kan me richten op dat waar mijn passie ligt. Ontwerpen, inrichten, stylen en de leukste accessoires shoppen, dáár krijg ik energie van!

Wanneer kan ik jou helpen?!  

Studio Lieneke  -interieurstyling van woning en bedrijfsruimte in regio Kampen en omgeving- 

T : + 316 47143534 

E : info@studiolieneke.nl

A : Zomerbed 58, 8266 LN Kampen

-best bereikbaar via mail, website & whatsapp-