Jutta Junge-Wentrup – Anders Style advies, ontwerp, realisatie en interieurstylingGoed ontwerpen begint voor mij bij het goed en gericht luisteren naar woon- of bedrijfswensen. Door goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers leer ik ze kennen en kan ik de stijl en sfeer creëren waarin ze zich herkennen. Ik zorg er altijd voor dat de mogelijkheden van ruimtes slim benut worden. Ook luister ik naar wensen en ideeën en bekijk ik de stijl, de woning (het bedrijf) en eventueel ook de bouwtekeningen. Samen met mijn opdrachtgevers bepalen we het uitgangspunt.Welkom, mijn naam is Jutta Junge-Wentrup en ik ben het creatieve brein achter Anders Style. Ik ben een betrokken interieurontwerper en binnenhuisarchitect, die op professionele wijze, verrassende en stijlvolle interieurs ontwerpt voor particulieren en bedrijven.

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met oog voor detail en ruimtelijk inzicht vertaal ik woon– en ondernemersdromen in een sfeer en stijl die echt bij mensen passen.

Interieurontwerp Particulier

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting?

Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?

Iedereen zoekt naar balans in zijn of haar leven. Het is daarom belangrijk om thuis een harmonieuze basisrust te creëren. Een basisrust waardoor u de drukte van alledag achter u laat. In een leefomgeving waarin u zich helemaal ontspant, voelt u zich ook helemaal in uw element. Als beelddenker met ruimtelijk inzicht heb ik een goed gevoel voor sfeer en kleur. Graag vertaal ik dit naar een ontwerp dat volledig bij u (en uw gezin) past.

Interieuradvies Zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf of praktijk?  Of start u een bedrijf of praktijk en wilt u dat uw huisstijl overal herkenbaar is? Anders Style biedt u graag een verrassend interieurontwerp dat volledig bij u en uw bedrijfsidentiteit past. In uw nieuwe stijlvolle interieur zult u met trots uw bezoekers en medewerkers ontvangen. Ik luister actief naar al uw wensen en denk overal in mee. Mijn interieurontwerp voor uw bedrijf of praktijk zal naast sfeervol ook functioneel zijn. Nadat de ruimte is opgemeten of de bouwtekeningen zijn bekeken, weet ik precies wat wel en niet past. Samen denken we na over wat, waar moet komen, waarna ik met mijn ontwerptekening alles letterlijk en in detail voor u in beeld breng. Ik houd van strakke vormen en zichtlijnen en werk graag met hoogwaardige kwaliteitsproducten en stijlvolle meubelen. 

Van Interieuradvies naar Realisatie

Naast uw persoonlijk adviseur op interieurgebied kan ik ook de coördinator van uw hele interieurproject zijn. Ik stel dan een helder uitvoeringsplan op met een strakke tijdsplanning. Ik onderhoud de contacten met betrokken partijen als schilders, stukadoors, stoffeerders, meubelmakers enzovoort en zorg ervoor dat alle opleveringen in de planning naadloos op elkaar aansluiten.

Meer informatie? www.andersstyle.nl