Vestingh Badkamer Coating

Productomschrijving

Badkamer Coating | Kleur of Transparant | Verkrijgbaar in Mat en Zijdeglans

Vestingh Badkamer Coating is een coating wat het mogelijk maakt de badkamer, douche en toilet glad af te werken, zonder tegels, de coating heeft een gietvloerachtige uitstraling op de wand en is in praktisch iedere kleur leverbaar. Het is een 2 componenten systeem, wat in 5 lagen en 5 dagen moet worden opgebracht, doordat het een 2 componenten verfsysteem is, is de verf zeer goed reinigbaar. Het unieke aan Vestingh Badkamer Coating is dat het een professionele kwaliteit coating is die heel goed zelf verwerkt kan worden.  

  

 

badkamer Ardex A950 + transparante coating

Foto is eigendom van Vestingh Projecten, foto gemaakt door Muk van Lil.

We raden wel aan om Vestingh Badkamer Coating op een cementgebonden stuc aan te brengen. Gipsgebonden stuc is per zachter dan cementgebonden stuc. Daarnaast zuigt gips makkelijker water op en lost het weer op bij overmatig vochtbelasting. Cementgebonden stuc heeft daarom de voorkeur boven gipsgebonden stuc, omdat gipsgebonden stucmiddelen voor vochtige ruimtes meestal niet geschikt zijn en niet zijn ontwikkeld om te worden gecoat. Cementgebonden stucmiddelen zijn harder, het voordeel hiervan is dat de ondergrond minder snel kan beschadigen, beter vochtbelastbaar is en daardoor veel geschikter voor toepassing in bijvoorbeeld badkamers. 

                      badkamer coating op tegels

 

Verder kan Vestingh Badkamer Coating ook op tegels aangebracht worden. Het is daarbij belangrijk dat de ondergrond en dus ook de voegen goed schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn. Oneffenheden in het tegelwerk worden geaccentueerd door het aanbrengen van een coating. Daarom is het raadzaam versleten voegen te herstellen voordat de coating wordt aangebracht. 

                         badkamer coating

Vestingh Badkamer Coating is leverbaar in 1 liter, 2,5 liter of 5 liter verpakkingen en kost voor 5 lagen € 35,- per m2, via deze link komt kom je op de bestelpagina terecht. 

Alle producten nodig om de coating op te brengen? Bestel dan hier het coatingpakket!

 

 

Badkamer Coating                              Foto is eigendom van Vestingh Projecten. 

Aansprakelijkheid

De kwaliteit van Vestingh verven en verfsystemen berust op jarenlange praktijkervaring en uitgebreide laboratoriumtesten. Desondanks kunnen wij niet zonder meer aansprakelijkheid aanvaarden voor het volgens die systemen vervaardigde werk, daar het uiteindelijke resultaat voor een zeer groot gedeelte wordt bepaald door factoren die buiten onze beoordeling en beïnvloeding vallen. Op het moment van lezen zijn de gegevens in dit advies actueel. De informatie over dit product wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Vestingh Paint & Craft wijst elke aansprakelijkheid, behoudens opzet of grove schuld, af met betrekking tot schade die voortvloeit uit gebreken in de juistheid en volledigheid van de langs deze weg verkregen informatie. De gebruiker dient evenwel de toepassing van dit product te toetsen aan de voor hem geldende omstandigheden en mogelijkheden.

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op!


97 berichten


 • MarcusKar

  Now I earn over € 13 261 a day
  I was released two weeks ago.
  With no other options, I thought my life was over.
  http://udqzaqmn.okweather.xyz/6972
  Now I earn over € 1,261.42 a day.
  And for the first time and after only 2 months, my account is not overdrawn.
  http://zab.huserinberlin.xyz/49ac31c3

  If you’re interested in teaching online to make money, you may find more information by clicking the link given below.
  The fact is that the need for quality transcriptions has exploded in recent years. While this may come as a shock to many people, a lot of it has to do with how Google displays information online.
  Watermarks allow you to gain more subscribers and free YouTube views by promoting your channel across all of your videos. Essentially, a watermark is just an image that you can set to appear on all of your videos — most brands use their logo. When a viewer hovers their mouse over a watermark, it prompts them to subscribe. Which is why the Shopify YouTube channel has chosen a watermark saying ‘subscribe’:
  HOW TO replace a Audi A6 3.0L Timing Belt.
  Here the main income source is products offers. Most of the offers here do not involve any upfront fee, so you can keep your investment to a minimum.


 • Frances dEn BUtter

  Goedemorgen,

  Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht en nu zou ik graag willen weten wat het ongeveer kost als we dit door jullie laten coaten. Afmeting van de badkamer is 2900 X 1880. Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Frances den butter


 • VuQilAvwJamq

  hIcVzRrWYOatgNQK


 • lHxpBhfFGt

  NJZHnlhOIKyBzkwV


 • phMGSLDIsAmnuwq

  SidEVcaATNwb


Laat een reactie achter